02.01.2023

Gençlik Buluşması

Demirci İlçe Müftülüğü tarafından yılın son günü olan 31.12.2022 tarihinde Yatsı namazından sonra, yılın son gençlik buluşması Merkez Alaca Camiinde gerçekleştirildi.

Gençlerin ve çocukların yanı sıra ailelerin de geniş katılım gösterdiği programın ardından vatandaşlara, gençlere ve çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İlçe Müftüsü İbrahim SAĞLAM programın ardından; ''Acısı ve tatlısı ile bir seneyi daha geride bırakıyoruz. Rabbim gelecek senemizi geçmiş senemizden hayırlı eylesin. Her ay iki kez farklı camilerimizde gençlik buluşması programları düzenliyoruz. Rabbim geleceğimiz olan yavrularımızı Hz. İsmail gibi Allah'a teslimiyetli olmalarını niyaz ediyorum. Günümüz toplumunda hırs, eğlence kültürü aldı başını gidiyor. Nesillerimiz daha fazla tüketmenin, daha fazla eğlenceye teşvik eden unsurların adeta kıskacında. Gençlerimizin bol bol okumalarını tavsiye ediyorum. Mehmet Akif Ersoy'u ve Necip Fazıl Kısakürek'i mutlaka okuyun. Allah peygamber halkasında buluşmayı nasip etsin. Devletimizi milletimizi rabbim her türlü kötülükten muhafaza etsin" dedi.