Gördes İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen “Gençlik Teravih Buluşmaları” programı gençlerin yoğun katılımıyla devam ediyor.
Program kapsamında Salı akşamı Ulu Camii’nde gençlerin katılımıyla teravih namazı eda edildi. Namazın ardından gençlerin sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlamak ve aralarındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla Divan Camii’nde izcilik oyunları gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliklerde gençler keyifli ve verimli vakit geçirdi.
Programın devamında gençler Diyanet Okuma Salonu’nda bir araya gelerek yapılan ikramlar eşliğinde sohbet etme imkânı buldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada gençler arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine katkı sağlandı.
Gördes İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü yetkilileri, Ramazan ayı boyunca gençlere yönelik manevi ve sosyal içerikli programların devam edeceğini belirterek programa katılım sağlayan gençlere teşekkür etti.