19.04.2022

GÖRDES'TE ÖDÜL TÖRENİ

GÖRDES'TE ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen Gençlik bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere  Gördes Belediyemiz tarafından ilave ödüllerle desteklenen yarışmanın ödülleri düzenlenen bir programla verildi. Kaymakamımız Sayın Muhammet ÖZYÜKSEL, İl Müftümüz Mustafa SOYKÖK, Belediye Başkanımız Muhammet AKYOL, Daire amirleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda İl Müftümüz Mustafa SOYKÖK tarafından "Peygamber Sevgisi" konulu konferans verildi. Program dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. İlçe Müftülüğü olarak yarışma ile alakalı desteklerinden dolayı Kaymakamımız Muhammet ÖZYÜKSEL'e, Belediye Başkanımız Muhammet AKYOL'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere eğitim camiamıza, yarışmaya katılan öğrenciler ve ailelerine ve ödül törenine katılan İl Müftümüz Mustafa SOYKÖK'e teşekkür ederiz.