12.07.2017

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN KARAOSMANOĞLU CAMİİ'NDE MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

15 Temmuz hain işgal girişiminde aziz milletimizin iradesinin çiğnenmesine, hukukuna kastedilmesine, izzet ve onurunun ayaklar altına alınmasına göğsünü siper ederek kahramanlaşan ve şehadeti destanlaştıran şehitlerimizi anmak, ruhlarını şad etmek ve böylesine anlamlı bir mücadeleyi ruha dönüştürerek toplumsal bir bilinç oluşturmak amacıyla, bu gün öğle namazını müteakip İlçemiz Karaosmanoğlu Camii'nde mevlit programı düzenlendi. Düzenlenen mevlit programına başta Kırkağaç Kaymakamımız Sn. Cengizhan YILMAZ, Kırkağaç Belediye Başkanımız Sn. Yaşar İsmail GEDÜZ, İl Müftü Yardımcısı ve İlçe Müftü Vekilimiz Sn. Paşa BEKTAŞ olmak üzere daire amirleri ve vatantaşlar katıldı. Din görevilerimizin mevlit programını icrasından sonra İlçe Müftü Vekilimiz Sn. Paşa Bektaş bir dua yaptı. Program akabinde ise halkımıza ikramda bulunuldu.