02.10.2023

KUR'ÂN ZİYAFETİ PROGRAMI

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçemiz Şair Eşref Stadyumunda "Peygamberimiz İman ve İstikamet" konulu Kur'ân Ziyafeti Programı düzenlendi.

İlçe Müftüsü İsmail Geren'in konuşmasıyla başlayan programa Kur'an-ı Kerim, ilahiler, kasidelerle devam edildi. Programa Üsküdar Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyımı 2018 TRT Kuranı Kerimi Güzel Okuma Türkiye Birincisi Enes ÖZSOY, Üsküdar Pazarbaşı Cami-i İmam Hatibi 2022 Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Dünya Birincisi Adem BİLGETAY, Ege Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Osman BOSTANCI, Bursa Yıldırım Hacı Hatip Cami-i İmam Hatibi 2018 Kur'an-ı Kerim Yarışması Dünya Birincisi Furkan ÇINAR hocalarımız teşrif ettiler.

Programa İlçe Kaymakamımız Zafer OKTAY, Belediye Başkanı Yaşar İsmail GEDÜZ, İlçe Müftüsü İsmail GEREN ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği program hediye takdiminin ardından sona erdi.