26.11.2018

İlçe Müftülüğümüz Tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Kahvaltılı Program düzenlendi

“Mevlid-i Nebi” Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından Belediye teras kafede öğrencilere yönelik olarak "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu kahvaltılı program düzenlemiştir.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet SERT, Belediye Başkanı Zafer MERGEN, İlçe Jandarma Komutanı Ali MAVİLİ, Emniyet Amiri Mustafa ÖZKAN, Büyükşehir Koordinatörü Rahmi ERDEM, İlçe Müftüsü Ali Refik DEMİREL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Programda İlçe Müftüsü Ali Refik DEMİREL; değişik örneklerle  Peygamberimizin  gençlere verdiği değeri ve  önemi ifade eden konuşma yaptı. Daha sonra İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Öğrencilere "Hz. Peygamber ve Gençlik" kitabı hediye edildi. Üç hafta sonrada bu kitap içeriğinden yarışma yapılarak dereceye girenlere ödül verileceği duyuruldu.