19.03.2019

2018 Yılı Hacılarımızla Buluşma

17 Mart 2019 Pazar günü 2018 yılında Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonuyla Hacca giden 42 Hacımızla Müftülüğümüzde Buluşma yapıldı.

Öğle Namazında İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Camiinde buluşan hacılarımız namaza müteakiben İlçe Müftüsü Kamil KIRKIZ, Kafile Başkanı AzizYAVUZ ve Grup Başkanı Din Görevlilerinin katılımlarıyla toplu halde öğle yemeği yenilmiştir. Akabinde de Müftülüğümüz Toplantı Salonuna geçen hacılarımız burada İlçe Müftüsü Kamil KIRKIZ'ın kısa bir hoşgeldin konuşmasından sonra din görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Kafile Başkanı Aziz YAVUZ'un yapmış olduğu duadan sonra hacılarımıza çay ikramı yapıldı ve hacılarımızla hasbihal edildi. Hacılarımız bu buluşmanın tekrarının yapılması temennisiyle dağılmışlardır.