08.05.2019

Kula Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Minik Öğrencilerimizin Muhteşem Yılsonu Programı

Kula Müftülüğü Sarıgöz Cami 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz'un öğrencileri Kur'an Işığında Bir Ömür adlı prorogramlarını sundular. Öğrenciler Yıl Sonu Programları kapsamında ezberledikleri sureleri ve şiirleri sundular. Yemen için de kumbaralarını Kula Müftülüğüne teslim etmiş olan bu kocaman yürekli öğrencilerimiz; Annelerininde Anneler Gününü kutladılar. Programa Kula Müftüsü Kamil KIRKIZ ve eşi Hacer KIRKIZ hanımefendi ve öğrenci velileri katıldılar. Açılış konuşmasında söz alan İlçe Müftüsü Kamil KIRKIZ; 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının önemine değindi, bu kursların ve öğrenci sayılarının arttırılmasının geleceğimiz adına mutluluk verici olduğunu belirtti ve konuşma sonrasında çocuklara oyuncaklar hediye ettiler. Kurs Öğreticimiz Ümmü EKİM'i ve öğrencileri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Velilerin ve davetlilerin duygusal anlar yaşadıkları, gözyaşı ve beğeni ile izledikleri program hatıra fotograflarıyla son buldu.