18.01.2023

Gönül-İbrahim Arslanoğlu 4-6 yaş Kur'an Kursu ve Aile Dini Rehberlik Bürosu ile Gençlik Merkezi inşaatının Temel Atma töreni.

Manisa'nın Kula ilçesinde hayırsever iş insanı Murat Arslanoğlu tarafından yaptırılan Gönül-İbrahim Arslanoğlu 4-6 yaş Kur'an Kursu ve Aile Dini Rehberlik Bürosu ile Gençlik Merkezi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirdi. İl Müftümüz Sn. Dr. Hasan Hüseyin Güller'in de katıldığı temel atma töreninde kurban kesilerek dualar edildi.

Müftülüğümüzün koordinesinde, hayırsever iş insanı Murat Arslanoğlu tarafından yaptırılan ve hayırseverin anne ve babasının isminin verildiği Gönül-İbrahim Arslanoğlu 4-6 yaş Kur'an Kursu, Aile Dini Rehberlik Bürosu ile Gençlik Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Dr. Hasan Hüseyin Güller ve ilçe protokolünün katıldığı törende açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Halil Kara; ‘1997 yılında Hekimoğlu ailesi tarafından Diyanet Vakfına bağışlanan arsa üzerine hayırsever iş insanı Murat Arslanoğlu tarafından yaptırılan bu bina ile ilçe genelindeki 4-6yaş Kur'an kursu sınıf sayısının 3'ten 7'ye yükseleceğini’ söyledi. Kula için önemli bir projeye imza atan hayırsever iş insanı Murat Arslanoğlu'na teşekkür eden Kara, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni göreve başlamasının ardından Kula'ya ilk ziyaretinin böyle güzel bir proje amacıyla olduğu için mutluluk duyduğunu ifade eden İl Müftümüz Dr. Hasan Hüseyin Güller; ‘Projenin Eylül ayına kadar tamamlanmasını ve 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcında faaliyete geçmesini hedeflediklerini’ söyledi.

Konuşmaların yapılmasının ardından Dr. Hasan Hüseyin Güller tarafından dua edilerek protokol üyeleri tarafından temel atma töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Manisa İl Müftümüz Dr. Hasan Hüseyin Güller, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Ali rıza Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.