20.01.2023

Hafızlık Temel Eğitim Öğrencileri'nin 1.Dönem Karne Sevinçi

Mehmet Sandallı Kız Kur'an Kursu hafızlık temel eğitim öğrencileri 1.Dönem sonu karne, Takdir ve Teşekkür belgelerini İlçe Müftüsü Halil KARA'ya göstererek sevinçlerini paylaştılar. Kur'an kursunda gördükleri eğitimin yanı sıra Okul derslerinde de başarılı olduklarını kanıtlayan öğrencilere İlçe Müftüsü Halil KARA tek tek öğrencileri tebrik ederek gurur duyduğunu ifade etti. Öğrencilerin bu başarılarını gördükçe Müftülük olarak daha çok çalışma isteği duyduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Halil KARA öğrencileriyle sadece Kur'an dersi değil Okul dersleriyle de ilgilenen ve çeşitli faaliyetlerle öğrencileri her alanda başarılı bir çalışma gösteren Kur'an Kursu Ögreticisi Şükran DEMİRDÖĞEN'e Teşekkür etti.