30.05.2017

MERKEZ KUR’AN KURSUNDAN HATİM MERASİMİ

SALİHLİ MERKEZ KUR’AN KURSUNDAN HATİM MERASİMİ

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Salihli Müftülüğü Merkez Kur’an Kursuna devam eden ve yıl boyunca Kur’an-ı Kerimi hatmeden 26 bayan öğrencinin kurs öğreticisi Emine SADIÇ’ın organizasyonunda İlçemiz Saliha Camii’nde hanımların da katılımıyla hatim merasimleri yapılmıştır.

Bayan öğrencilerin İlahi, Kaside  ve Kur’an-ı Kerim okudukları hatim merasimiyle katılımcılara güzel bir gün yaşatılmıştır.Katılımcılar, düzenlenen merasimden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek bu programın hazırlanmasına ve öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük emeği olan Kur’an Kursu Öğreticisi Emine SADIÇ’a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.

Emine SADIÇ programın sonunda tüm katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek bu gibi programların yapılabilmesi ve devem etmesi için Kur’an Kurslarına daha fazla ilgi gösterilmesi ve imkanı olan herkesin Kur’an-ı Kerimi öğrenmesi gerektiğini ifade etmiştir.