18.08.2017

2017 Hacı Adaylarımızı Dualarla Uğurladık

Salihli’de hacı adaylarımız 13 Ağustos Pazarı 14 Ağustos Pazartesiye bağlayan gece saat 03:30'da dualarla uğurlandı.

Hac ibadeti için kutsal topraklara giden 69 kişiden oluşan grup ilçemiz Hamidiye Camii önünden kutsal topraklara uğurlandı.

Salihli İlçe Müftülüğü organizasyonu ile Salihli’den kutsal topraklara gidecek hacı adayları için ilçemiz Hamidiye Cami'inde uğurlama töreni düzenlendi. Programa Şube Müdürü Arif ÇOK Hamidiye Camii İmam-Hatibi Nihat FIRTINA , din görevlileri ve çok sayıda hacı yakını katıldı.

Programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu. Şube müdürü Arif ÇOK'un konuşması ve duası sonrası hacı adaylarımız yakınları ile helalleştiler.

Akabinde  hacı adaylarımız kutsal topraklara yakınlarının gözyaşları ve hayır duaları ile uğurlandı.