02.10.2017

İLÇE MÜFTÜSÜ NURULLAH SADIÇ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Müftülüğümüzce, yaklaşık 7 yıldır İlçemizde Müftü olarak görev yapan , geçtiğimiz hafta İzmir İli Kemalpaşa ilçe Müftülüğüne atanan Nurullah SADIÇ onuruna tüm personelin katılımı ile veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe,  Müftülük daire personeli, imam hatip, müezzin-kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri katıldı.

Yemekte, Salihli Müftülük Personeli adına İlçe Müftü V. Arif ÇOK  selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında  "Saygıdeğer Müftümüzün tayininin çıkmasından dolayı üzülüyoruz, ancak yeni görev yerinin yakın olması, İzmir’in nadide bir ilçesine tayin olmasından dolayı müftümüz adına sevindik.  Kemalpaşa ilçesinde artık çalabileceğimiz bir kapımız oldu. Müftümüzün tecrübe ve bilgi birikiminden istifade ettik, bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan böyle de istifade etmek isteriz. Müftümüze yeni görevinde Salihli Müftülük Personeli adına başarılar diliyoruz” dedi.

İlçe Müftüsü Nurullah SADIÇ ise bir veda konuşması yaparak tüm müftülük çalışanlarından ve programa katılanlardan helallik istedi.

Program yemek ikramı, hediye ve plaket takdimi ile sona erdi.

Nurullah SADIÇ'ın veda mesajı