21.02.2018

İlçemizde Kur'an Kursu Öğreticileri Semineri Düzenlendi.

Salihli - Kula - Ahmetli- Alaşehir- Köprübaşı- Selendi- Sarıgöl- Demirci İlçeleri Kur'an Kursu Öğreticilerine Yönelik Salihli Kültür Merkezi Konferans Salonunda Eğitim Semineri düzenlendi.

Manisa İl Müftülüğünce organize edilen ve 20.02.2018 tarihinde Salihli Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminere İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, Salihli İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK, CBÜ Eğitim Bilimleri Fakultesi Eğitim Yönetimi, Teftişi ve Planlaması Anabilim Dalı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Gülenaz SELÇUK, Manisa Diyanet Eğitim Görevlisi Abdurrahman AKÇAY  ve 8 İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Seminer Salihli Zafer Mah. Yatılı Erkek Kur'an Kursu Yöneticisi Şenol GÜNAY'ın Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Adem KARAKELEBEK tarafından açılış konuşması yapıldı. Daha sonra İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA'nın bilgilendirme konuşmasının ardından Seminer programına geçildi.

Seminerde Gülenaz SELÇUK'un "Sınıf Yönetme Becerileri" adlı slayt gösterisi eşliğinde Öğreticilerimize Mesleki performansa yönelik olarak gerekli bilgilendirmeler yaptı. Eğitimci Abdurrahman AKÇAY Hocamız  Alan Eğitimi konusunda katılımcılara slayt gösterimi eşliğinde genel bilgilendirmelerde bulundu, sıkça yapılan hatalı okumalar vs. konularda açıklamalarla seminere devam etti.

Seminer sonrası Yrd.Doç.Dr. Gülenaz SELÇUK tarafından katılımcılara dağıtılan anket sonuçlarının değerlendirilmesi yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA genel değerlendirme konuşmasında "bundan sonra planlanacak olan eğitim seminerlerinde KKÖ'lerin istek ve taleplerinin değerlendirilmesi ve bu çerçevede eğitim seminerlerinin düzenleneceğini" ifade etti.

Eğitim seminerinin KKÖ'lerce çok faydalı geçtiği ve başka zamanlarda faydası olacak eğitim seminerlerinin düzenlenmesi gerektiği belirtildi.

Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA teşekkür konuşmalarının ardından seminer sona erdi.