09.03.2018

"Asımın Nesli İle Huzurda Buluşuyoruz" Temalı Şehitleri Anma Programı

Salihli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce; İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK'in katılımlarıyla Yerliler Camiinde 08 Mart 2018 Perşembe akşamı "Asımın Nesli İle Huzurda Buluşuyoruz" temalı Şehitleri Anma ve Gençlerle Buluşma programı düzenlendi. Buluşmaya Müftümüz Adem KARAKELEBEK, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa DİLEK, İmam-Hatip Lisesi ve diğer okul Öğretmenleri ile değerli gençlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Program kıymetli hocalarımızın Kur'an-ı Kerim tilaveti başladı. Sonarasında İlahi ve kasideler söylenmesi ve Müftümüz Adem KARAKELEBEK'in değerli sohbetleri ile devam etti.

Program sonunda Tüm şehitlerimiz ile 20 Ocak tarihi itibariyle ordumuzun Suriyenin Afrin kentinde başlattığı operasyon sebebiyle de şehit olan askerlerimiz için dualar okundu ve hatimler bağışlandı.

Program bitiminde Salihli İlçe Gençlik Koordinatörü Mehmet DEMİRTAŞ "Programa katılan gençlerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür etti". Programımız ikramlar ile sona erdi.