15.03.2022

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ŞİİR YAZMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Ortaokullar arası kompozisyon yarışması ve Liseler arası şiir yazma yarışması sonuçları belli oldu.

Yarışmaya başvuran öğrencilerin eserleri İlçe Müftülüğünde oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi.

Değerlendirmede İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK başkanlığında; Şube Müdürü Yaşar GÜÇ, Merkez Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Edebiyat Öğretmeni İsmail KIRAN ve Gençlik Koordinatörü Mehmet DEMİRTAŞ hazır bulundular.

Yapılan değerlendirme sonucu:

Liseler Arası Şiir Yazma Yarışmasında 17 başvuru arasından

Salihli Merkez Anadolu Lisesi 10 L sınıfı öğrencisi Senanur UÇAR birinci

Salihli Şahin ŞEN Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10/A sınıfı öğrencisi Cansu ORAL ikinci

Salihli Şahin ŞEN Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10/A sınıfı öğrencisi Aynisa ÇAKIR üçüncü oldu.

Ortakullar arası kompozisyon yazma yarışmasında 11 başvuru arasından

Salihli Fatih Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Rana ZEYBEK birinci

Salihli Ovaküme Evleri Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Sema Nur DENİZ ikinci

Salihli 50. Yıl Ortaokulu öğrencisi Elif Ceren DURUK üçüncü oldu

Yarışmaya katılan bütün öğrencilere teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.