20.03.2024

Salihli İlçe Müftülüğü tarafından Ortaokul ve Lise öğrencileri arası ödüllü "Şiir Okuma ve Resim Yarışması" düzenlendi.

Salihli İlçe Müftülüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle şiir okuma ve resim yapma yarışması düzenlendi.

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen yarışmada İlçe Müftüsü Ali ÇEBİ başkanlığında oluşturulan komisyon öğrencileri dinledi.

Yarışma Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenmiş şiirlerinden birinin sahnede ortaokul öğrencileri tarafından ezbere okunması şeklinde gerçekleşti. Öğrenciler şiirlerini en güzel şekilde okuyabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yarışmanın akabinde, komisyonun öğrencileri değerlendirmesi sonucu şiir yarışmasına katılıp dereceye girenlere ödülleri İlçe Müftüsü Ali ÇEBİ tarafından takdim edildi.

İlçe Müftüsü ÇEBİ, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.