18.05.2022

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum"

İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerinin Diyanet gençlik merkezlerini daha aktif

kullanması için Başkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında

‘'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum İşbirliği Protokolü' ' kapsamında ilçemiz Kurtuluş Camii bahçesinde 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 10:00 ile 17:30 arası İlçemiz Ali İhsan İşlek Diyanet Gençlik Merkezi koordinatörü Mehmet DEMİRTAŞ' ın öncülüğünde yapılan Kültür Şenliğine; İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK, Şube Müdürü Yaşar GÜÇ, Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali KÜÇÜKÇAKIR, Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet YAVUZ, Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Muhammet Mustafa DEMİR, Manevi Danışmanlar Vedat GÜL ve Murat SADIÇ, Göçmen Koordinatörü Mustafa ARSLAN, Engelli Korrdinatörü Adem ÇELİK, Bayan Gençlik Koordinatörü Emine Vildan ÇÖLLÜ, Damatlı Mah Camii İmam-Hatibi Burak KAYA, Okul öğretmenleri, veliler ve vatandaşlar katıldılar.

5 ve 6. Sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinliklerde

Kadim Oyunlar

Ebru Sanatı

İp atlama

Çuval Yarışı vb etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinliklerdeki oyunlara Şube Müdürü Yaşar GÜÇ, Gençlik Koordinatörü Mehmet DEMİRTAŞ , Gençlik Koordinatör Yardımcılarıda eşlik ettiler