27.05.2022

Mayıs Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

26.05.2022 Perşembe Günü Ziraat Odası Konferans Salonunda Aylık Mutat Personel Toplantısı Yapıldı.

Salihli İlçe Müftülüğüne Bağlı Din Görevlileri, Camiler ve Kur'an Kurslarımız ile görevlilerimizin hizmette verimliliğini arttırmak, personel ile gerekli koordineyi sağlamak, duyurulması gereken gündem konularını duyurmak ve bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla Kadrolu, Sözleşmeli Cami ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ile İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK ve Şube Müdürü Yaşar GÜÇ başkanlığında aylık mutat personel toplantısında biraya geldiler. Toplantıda Din Hizmetlerinin daha verimli nasıl vatandaşlarımızla buluşturabilme noktasında istişarede bulundular.

Toplantı Manisa İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Bilal ÇETİN ve Şehzadeler İlçe Müftülüğü İzcilik Koordinatörü Kayhan ORHAN’ın gençlik çalışmalarında milli ve manevi değerlere bağlı, vatanına ve millettine karşı vazifelerini yerine getirmek için gayret sarf eden, fikirce uyanık ve ahlakça dürüst bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla "İzcilik Tanıtım Toplantısı" ile devam etti.

Ayrıca Din Görevlileri; Manisa İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail ÇOLAK, Manisa İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Bilal Fatih AKBAŞ ve Uzman Fizyoterapist Hasan ÇÖMEZ tarafından “"Engelli ve Engelli Yakınları ile İletişim ve Manevi Destek" konulu seminerini dinlediler.

Toplantı Salihli İlçe Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birimi Görevlilerince “Kırım Kongo Kanamalı Ateşli Hastalığı” hakkında yapılan sunum ile sona erdi.