13.06.2023

Kaymakamımız Sayın Murat ACAR Saruhanlı İlçe Müftülüğü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen din görevlileri toplantısına katıldı.                                                                                                                                    Kaymakamımız Sayın Murat ACAR’ın din görevlilerine hitaben konuşmalarıyla başlayan program gündem maddelerinin tebliğ ve istişaresi ile devam etti. Emekli olan personelimize plaket takdim eden Kaymakamımız, Din Görevlilerine ve Kur'an Kursu öğreticilerine başarılar diledi.