23.07.2024

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN TDV SUFFA YAZ MEKTEBİNE ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli TDV Suffa Yaz Mektebi’ni ziyaret etti. Manisa İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bulunan işbirliği protokolü çerçevesinde TDV Manisa Şubesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Şehitler Ortaokulu’nda açılan TDV Suffa Yaz Mektebi öğrencileriyle buluşan Uğurelli, parkur alanı, akıl ve zeka oyunları dersinde öğrencilerin oyunlarına eşlik etti. Yaz tatili döneminde TDV Suffa Yaz Mektebine gelerek Kur’an eğitiminin yanı sıra eğlenceli ve eğitici etkinliklerle zamanlarını değerlendiren öğrencilere ve velilerine teşekkür eden Uğurelli, dolu dolu bir programla çocuklara hizmet sunan İl Müftüsünün şahsında Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Manisa Şubesi yetkilileri ile usta öğreticilere emeklerinden dolayı şükranlarını iletti..