23.05.2018

Celal Bayar Üniversitesi Öğrencilerine Yönelik İftar Programı Düzenlendi.

İlimiz Müftülüğünce 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü Öğretmen Evinde Celal Bayar Üniversitesi Öğrencilerine Valimiz Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER’in katılımıyla iftar yemeği düzenlenmiştir.

Yemeğe 200 öğrencinin yanında, Yunusemre Kaymakamı Ahmet ERDOĞDU, İl Müftüsü Sinan CİHAN, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Muzaffer TEPEKAYA, İl Müftü Yardımcıları,  İlçe Müftüleri, Eğitim Merkezi Müdürü, Türk Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve daire personeli ile Kredi Yurtlar Kurumu’nda görevli Manevi Rehberler katılmıştır.

İftar Yemeğinin amacı Ramazan ve İftar coşkusunu Üniversite Gençliği ile birlikte yaşamaktır. İftar yemeğine katılan öğrenciler programdan çok memnun olduklarını ifade ettiler, hatta programda Kur’an-ı Kerim ve İlahiler ve Yemek Duası öğrenciler tarafından okundu.

Programa katılan toplam kişi sayısı 257 olup, bunların 200’ü üniversite öğrencisiydi. Programa katılan öğrencilere İlimiz Müftülüğünce Kur’an-ı Kerim ve Cep İlmihali hediye edildi.