05.07.2020

2020 YILI VEKALETLE KURBAN KESİM STANDI AÇILIŞI

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2020 yılı vekaletle kurban kesim kampanyası için il Müftülüğümüz Kısık Cami önünde stant açtı. Açılışa Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Cami Hizmetleri Daire başkanı  Sn Cemalettin GEZGİÇ, Döner Sermaye İşletme Müdürü Sn  Ahmet BULUT, İl Müftüsü Sn Mustafa SOYKÖK, Başkanlık muşaviri Sn Ömer AYDIN, Diyanet işleri uzmanı Sn Fatih YILDIZ, Başkanlık vaizi Sn Abdurrahman AKBAŞ, Yönetim hizmetleri Sn Yusuf ÖZEN, Yunusemre ilçe Müftüsü Sn M Nedim BAKIR, Şehzadeler ilçe Müftüsü Sn Mehmet CESUR,  TDV Manisa Şube Başkanı Sn Hasan Kökkaya ve vatandaşlar katıldı.
 İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, açılışta vekaletle kurban kesim kampanyasının öneminden bahsederek vatandaşlarımızı kurban bağışı yapmak için stantlarımızı ziyaret etmeye veya en yakın din görevlimizle irtibata geçmeye davet etti.