19.01.2021

MANİSA İL MÜFTÜLÜĞÜ KİTAP TAHLİL ATÖLYESİ 18-19 OCAK 2021 TARİHİN'DE ÇEVRİMİÇİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Manisa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve il ve ilçe vaizleri,  din hizmetleri uzmanları, il ve ilçe gençlik koordinatörleri ve koordinatörlük bünyesinde görev alan tüm din gönüllüleri ile manevî danışmanlık hizmetini yürüten hocaların katılım göstermiş olduğu çevrim içi kitap tahlil atölyesinin ilk gün eğitimleri tamamlandı.

Programa Tevhid Camii müezzini Abdullah Said Güneş Hocamızın Kur'an ı Kerim tilaveti ile başlandı. Ardından İl Müftü Yardımcımız Sevinç Tepekaya'nın açılış konuşmaları ile devam etti.

Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü, Basılı Yayınlar Daire Başkanı Bünyamin Kahraman Bey'in "Başkanlığın Dini Yayınlar Stratejisi" konulu sunumları ile eğitim devam etti.

"Kitap Tahlili Nedir?" konulu son eğitim MCB Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe İlker  tarafından verildi.

Öğleden sonraki ilk oturum "Eğitimcinin Okuma Kültürü Nasıl Olmalıdır?" Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Abdülgani Bozkurt tarafından verildi.

Ve son oturum "Bireysel ve Ortak Okumalarda Kitap Tahlili Nasıl Yapılmalıdır?

Alt Metin Okuması Nedir ve Nasıl Yapılır?" Aile Dergisi editörü Elif Örs hanımefendi tarafından takdim edildi.

İl Müftümüz Mustafa SOYKÖK'ün katılım ve katkılarıyla günün değerlendirmesi yapılarak sonlandırıldı.