10.11.2022

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN HAYIRSEVER VATANDAŞA TAKDİR BELGESİ

İMüftüsü Mustafa Soykök, Ahmetli Alahıdır 4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmet binasına katkılarından dolayı hayırsever Yunus Aydın’a takdir belgesi takdim etti.

Müftü Soykök; “Kur'an Kursları, yetişkinlerin ve çocukların eğitim gördüğü, hayat rehberimiz olan Allah kelâmının okunup ezberlendiği, amel defterimizi açık tutacak olan sadaka-i cariye, ilim ve salih evlat müjdesini içinde barındıran ve geleceğimizi inşa eden önemli mekanlardır. Sadaka-i cariyenin güzel bir örneği olarak büyük fedakarlıklarla dini eğitime hazır hale getirilmesine katkı sağladığınız Alahıdır 4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmet binasından dolayı takdirlerimi sunar, yapmış olduğunuz hayrın kabul edilmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim” diyerek teşekkür etti.