10.07.2017

Kur'an Kursu Seminerleri

Beşikten Mezara Huzurun Adı Aile projesi kapsamında 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Malta Cami Kur’an Kursunda kurs öğrencilerine yönelik İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından Aile Büyükleri İle İletişim konulu seminer verildi.

Beşikten Mezara Huzurun Adı Aile projesi kapsamında 22 Mart 2017 Çarşamba günü Altınçukuru Cami Kur’an Kursunda kurs öğrencilerine yönelik İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından Nebevi Metotla Çocuk Eğitimi konulu seminer verildi.

Beşikten Mezara Huzurun Adı Aile projesi kapsamında 8 Mart 2017 Çarşamba günü Güzide Mustafa Yurtseven Kur’an Kursunda kurs öğrencilerine yönelik İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından Nebevi Metotla Çocuk Eğitimi konulu seminer verildi.

Manisa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından planlanmış olan “Beşikten Mezara Huzurun Adı Aile” adlı proje kapsamında 22.02.2017 Çarşamba günü saat 11.00’da Nurlupınar Kur’an Kursu’nda İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından "Eşler Arasında Sağlıklı İletişim" konulu seminer verildi.