15.10.2018

2. Bölge İl Müftüleri İstişare Toplantısı

Manisa İl Müftüsünün Başkanlığında Manisa ilinde Oreko otelde 2. Bölge İl Müftüleri istişare toplantısı 09.10.2018 Salı günü yapıldı. Toplantıya 12 İl Müftüsü 4 İlahiyat Fakültesi Dekanı katıldı.

Açılış konuşmasını Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN yaptı. Konuşmasında tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bu toplantının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni etti. Toplantıda “Aile ve Gençliğe Yönelik Tehditlerle Mücadele” ana başlığı altında, “İnkârcı Akımlar”, “Şiddet”, “İhmal ve İstismar”, “Bağımlılık” ve bunların dışında aile ve gençliğe yönelik tehditlerle mücadele hususları ele alındı. Bu konular üzerinde istişare edildi. Toplantının gayet verimli geçtiği belirtildi.

Toplantı, Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN’ın misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür konuşmasıyla nihayete erdi.