14.12.2018

Beşikten Mezara Huzurun Adı İle Konferansı

1.12.2018 Salı günü saat 09:30'da Taylan Restoranda İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE'nin konuşmacı olarark katıldığı konferans programı gerçekleştirildi. Konferansta misafirlere kahvaltı ikramı yapıldı. toplnatıya İl Müftüsü Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, İlçe Müfüleri, Vaiz, Yunusemre ve Şehzadeler İlçesinde görev yapan tüm İmam - Hatip, Müezzin - Kayyımların eşleriyle birlikte olmak üzere toplamda 415 Persone katıldı.

Konferas Şehzadeler İlçesi Alaybey Camii Müezzin Kayyımı Bilal Fatih AKBAŞ'ın Kur'an tilavetiyle başladı. Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

İl Müftülüğü Aile ve Dİni Rehberlik Bürosunca gerçekleştirilen "Beşikten Mezara Huzurun Adı Aile" projesi çerçevesinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Saffet KÖSE "Aile Olmak, Aile Kalmak" konulu konferans verdi.

Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE ailenin önemine, eşlerin birbirine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde olmalarını, sorunları birbirleriyle iletişim içinde çözmelerini v.b. konularına değindi.

Toplantının nihayetinde Prof. Dr. Saffet KÖSE tüm katılımcılara teşekkür etti ve konferans sonunda İl Müftüsü Sinan CİHAN Prof. Dr. Saffet KÖSE'ye çiçek takdim etti.