12.03.2019

"Gençliğe Değer Projesi" Konferansı

Manisa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca 27.02.2019 Çarşamba günü Manisa Büyükşehir Belediye Kültür Sitesi Lale Salonunda "Gençliğe Değer Projesi" çerçevesinde düzenlenen programa İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal DEMİR, vaizler, ADRB görevlileri, gençlik koordinatörleri, manevi rehberler, Kur'an kursu öğreticileri, imam hatipler ile müezzin Kkayyımlar ve eşleri katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Geliştirme ve Psikoloji Uzmanı Sıtkı ASLANHAN günümüz gençliğin içinde bulunduğu duruma dair örnekler vererek Diyanet camiası olarak bütün görevlilerin bu konuları bilmeli vee fedakarca çalışmalar yapması gerektiğine dikkat çekti.

Program sonunda İl Müftümüz Sinan CİHAN, konuşmacı olarak katılan Sıtkı ASLANHAN'a çiçek takdim etti ve program sona erdi.