29.04.2019

Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Temel Dini Bilgiler Yarışması

Kur’an Kursu öğrencileri arası Temel Dini Bilgiler Yarışması 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 09.00’da İl Müftülüğünde yapıldı.

Yarışmaya 3 Erkek, 4 Kız öğrenci katıldı.

Yarışmada kadınlar kategorisinde Turgutlu İlçesi Pazar Camii Kur’an Kursu öğrencisi Amine Hatun ALP, erkekler kategorisinde Yunusemre İlçesi Karaköy Kur’an Kursu öğrencisi Gökhan ÇELİK İl birincisi oldular.

Yarışma Komisyonunda Komisyon Başkanı Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Nail ÇAM,  İl Cezaevi Vaizi Aziz YAVUZ, İl Cezaevi Vaizi İbrahim KÖZ yer aldı.

Yarışma sonunda İl Müftü Yardımcısı Ramazan ARBA tarafından birincilere 250.00 TL. ve kitap, diğer yarışmacılara da kitap hediye edildi.

İl Müftü Yardımcısı Ramazan ARBA’nın öğrencilere başarı temennileri ile yarışma sona erdi.