06.05.2019

Manisa İl Gençlik Koordinatörlüğün Desteği İle Futbol Turnuvası Düzenlendi

Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğünün destekleriyle Manisa Celal Bayar Üniversitesinde kurulan Dostluk, Eğitim ve Spor Topluluğunun düzenlediği 1. Geleneksel Futbol Turnuvasına Celal Bayar Üniversitesi Öğrencilerinden oluşan 32 takım (320 Kişi) katıldı.

8 hafta süren ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvaya Celal Bayar Üniversitesi Best -  Anadaluspor damga vurdu. 30 Nisan 2019 da yapılan final mücadelesinde rakibiyle 4 – 4 beraber kalan CBÜ Best penaltı atışları sonucunda kupanın sahibi oldu.

CBÜ Best takımı kupayı Manisa İl Müftülüğü Şube Müdürü Cevat ORHAN’ın elinden aldı. Cevat Orhan; “8 haftadır centilmence mücadelelere sahne olan turnuvamızın kupasını kazan takımımızı tebrik ediyorum. Bizim amacımız tüm öğrencilerimizle buluşabileceğimiz faaliyetler yapıp onların gönüllerinde taht kurabilmektir” diye konuştu.

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Osman GÜRESER ise; “2018 yılında kurulan Dostluk Eğitim ve Spor Topluluğumuz “ Gençliğe Değer” projemiz kapsamında Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Sn. Ali ERBAŞ’ın her din görevlimizin en az 10 gence ulaşması noktasında gösterdiği hedef doğrultusunda hareket ederek üniversite içerisinde çeşitli farkındalık projeleri, paneller, konferanslar ve turnuvalar düzenlediğini, bu faaliyetlere katılan öğrencilerimizi tebrik ettiğini” söyledi. Ayrıca “Gençlerimize maddi manevi desteklerini esirgemeyen İl Müftümüz Sinan CİHAN’a Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftülerimize, KYK Yurt Müdürlerimize ve saha konusunda bize yardımcı olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüze teşekkür ederim” diye konuştu.