07.05.2019

Kur’an Kursu öğrencileri arası Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Yarışması İlimizde Yapıldı.

Kur’an Kursu öğrencileri arası 18 yaş altı kız ve erkek Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Yarışması 03 Mayıs 2019 Cuma günü saat 09.00’da Şehzadeler Belediyesi Bedesten Nikah Salonunda yapıldı.

Yarışmaya 6 Erkek, 5 Kız öğrenci katıldı.

Yarışmada kadınlar kategorisinde İzmir İli Menderes İlçesi Oğlananası Furkan Kız Kur’an Kursu öğrencisi Meryem AY, erkekler kategorisinde İzmir İli Karabağlar İlçesi Kestanepazarı Hatay Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Ömer BAYDAR Bölge birincisi oldular.

Yarışma Komisyonunda Komisyon Başkanı Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Metin YEŞİLDAĞ, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR yer aldı.

Yarışma sonunda İl Müftü Vekili Osman CANBOLAT tarafından birincilere 250.00 TL. ve tüm yarışmacılara Manisa’ya özgü Mesir ürünleri hediye edildi.

İl Müftü Vekili Osman CANBOLAT’ın öğrencilere başarı temennileri ile yarışma sona erdi.