16.05.2019

Din Görevlileri Arası Etkili Hutbe Sunumu Ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, Taşra teşkilatında görevli Asıl, Vekil, Sözleşmeli İmam-Hatip, Müezzin–Kayyım, ve Kur’an Kursu Öğreticileri unvanlarında görev yapan erkek personel arasında düzenlenmesi istenilen “Etkili Hutbe Sunumu” ve “Ezanı Güzel Okuma” İl Birinciliği yarışması Şehzadeler İlçesi Muradiye Camiinde gerçekleştirildi.

9 Nisan 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen “Etkili Hutbe Sunumu” yarışmasında Turgutlu İlçesi Kuşlar Mahallesi Camii 4/B Sözleşmeli İmam-Hatibi Fahri AKTAŞ,

14 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirilen “Ezanı Güzel Okuma” yarışmasında Kırkağaç İlçesi Karakurt Mahallesi Kurs Camii 4/B Sözleşmeli İmam-Hatibi Adem BİLGETAY,

İl birincisi seçilerek, İlimizi Bölge Yarışmasında temsil etmeye hakkı kazandılar.

İl birincileri İl Müftülüğü tarafından 200 (ikiyüzTL.)ile ödüllendirildiler.