19.03.2024

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'' ve "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Yarışmaları Ödül Töreni

Müftülüğümüz tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma, lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu"  temalı resim yarışması yapıldı.
Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz için düzenlenen ödül töreni Selendi İlçe Kaykamı Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ'un katılımıyla Müftülüğümüz konferans salonunda yapıldı.
İlçe Müftümüz Ömer BOZKURT, günün anlam ve öneminden bahsederek, yarışmalar vasıtası ile değerlerimizin, öğrencilerimize ve gelecek kuşaklara aktarımının kolaylaştığını aktardı.
Kaykamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, İlçe Müftümüz Ömer BOZKURT,
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ATAŞMAN ve Okul Müdürlerimiz, dereceye giren öğrencilere ödüllerini ve hediyelerini takdim ettiler.