28.11.2018

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle; İlçemiz Müftülüğünce "Kur'an Ziyafeti" proramı düzenlendi.

2018 Yılı Mevlidi-i Nebi Haftası münasebetiyle; İlçemiz Müftülüğünce 23 Kasım 2018 Cuma günü akşam saat 20.00’da Gündüz Beder Kültür Merkezinde “Kur’an Ziyafeti” programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra İlçe Müftümüz Sıddık DURMUŞ tarafından Açış konuşması yapıldı. Akabinde İlçemiz Ulu Camii Uzman İmam-Hatibi Kadir KURAL, Efe Dayı Camii İmam-Hatibi Muhammed Fatih KURŞUN, Göktaş Mahallesi Camii 4/B Sözleşmeli İmam-Hatibi Adem BİLGETAY ve Emekli İmam-Hatip İlhan KARA’nın kaside ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri, sonrasında ise program misafir hocalarımız Manisa Yunus Emre Belediyesi İmam-Hatibi Ahmet AKSOY, İzmir Gaziemir İlçesi Merkez Camii İmam-Hatibi Hüsamettin KARADAŞ ve İzmir Çiğli İlçesi Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Vedat ÖZARPACI’nın kaside ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Program Emekli İmam-Hatip Veysel DEMİRCİ hocamızın yapmış olduğu duayla sona erdi. Programa halkımızın yoğun katılımı ve programın beğenilerek izlendiği müşahede edilmiştir.