21.03.2019

İlçemiz Ulu Camii'nde "“Şühedanın İzinde Huzurda Niyazdayız” konulu Sabah Namazı Buluşması ile Emir Hıdır Bey Camii'de Mevlid-i Şerif ve Dua programı düzenlendi.

18 Mart 2019 Şehitler günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü münasebetiyle; bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla yâd etmek üzere, İlçemiz Müftülüğünce 18 Mart 2019 Pazartesi günü Merkez Ulu Camii’nde Sabah namazında vatandaşlarımızla “Şühedanın İzinde Huzurda Niyazdayız” konulu Sabah Namazı Buluşması programı düzenlendi.

Aynı gün akşam ile yatsı namazı arasında Emir Hıdır Bey Camii’nde aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd etmek üzere “Mevlit ve Dua Programı” düzenlenmiştir. Programların akabinde katılan cemaate çeşitli ikramlarda bulunulmuştur. “Sabah Namazı Buluşması” ile “Mevlit ve Dua” programına vatandaşlarımızın yoğun katılımının olduğu ve programın vatandaşlarımız tarafından beğenilerek izlendiği müşahede edilmiştir.