06.03.2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlerlik Bürosunca “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferansımızı gerçekleştirdik.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tefsir Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sevgi TÜTÜN’ün konuşmacı olarak katıldığı konferansımıza başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ali YILMAZ’ın eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ hanımefendi, diğer protokol, Kur’an Kursu Öğreticileri ve hanımefendiler iştirak ettiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, 2010 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Bayan Din Görevlikeri arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye 2. si Uzman Kur'an Kursu Öğreticisi Mevlüde ÇELTİK Hocamız Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundular.

İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ'un günün anlam ve önemine binaen yaptığı açış konuşmasından sonra Emekli Öğretmen (Neyzen) Mahmut BATMAZ Hocamız ve kzızı Fahri Kur'an Kursu Öğreticisi Aynur SELMANOĞLU Ney Dinletisi sundular.

Prof. Dr. Sevgi TÜTÜN Hocamızın "Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferansının ardından programımız, plaket ve çiçek takdimiyle son buldu.