08.03.2022

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerimiz

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ münasebetiyle İlçe Müftümüz Fethullah YAVUZ eşi Fatma YAVUZ Hanımefendi ile beraber Kur'an Kurslarını ziyaret etti. Ziyaretler esnasında Kur'an Kurslarında görev yapan personeli tebrik edip çiçek takdim eden Müftü YAVUZ, kurslarda öğrenim gören kursiyerlerin Kadınlar Gününü tebrik etti.

İlçemiz Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ münasebetiyle Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysel YİĞİT Hanımefendi makamında ziyaret edildi.

Ayrıca Selvili Mescid Kuran Kursunda eğitim gören 4-6 yaş öğrencileri, yine aynı kursta eğitim öğretim faaliyetini sürdüren ihtiyaç odaklı kursu ziyaret etti.  Ziyarette minikler  büyüklerinin  ellerini öpüp günlerini kutladılar ve yaptıkları  etkinlikleri ve çiçekleri hediye edip oyunlar oynadılar.