25.03.2022

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI İlçemiz Müftülüğüne Ziyaret Gerçekleştirdi.

Manisa İl Müftülüğü'nün düzenlediği Merkez-Taşra Buluşmaları Kapsamında Manisa'da bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI, programlar öncesi İlçemiz Müftülüğüne Ziyaret Gerçekleştirdi.

İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ ve daire personeli tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI Müftülük Hizmet Binasında incelemelerde bulunarak İlçe Müftülüğü makamına geçti ve Müftülük çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KURT, Disiplin ve Değerlendirme Daire Başkanı Murat AKDOĞAN, Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut ERHAN, Manisa İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Manisa İl Müftü Yardımcıları Sevinç TEPEKAYA ve Ömer KAYHAN'ın katıldığı programda İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ'un eşi Fatma YAVUZ tarafından Prof. Dr. Huriye MARTI'ya plaket takdim edildi.