16.05.2022

10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinliklerimiz.

Turgutlu İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü olarak 11.05.2022 Çarşamba günü 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Turgutlu Bedensel Engelliler Derneğine İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ başkanlığında Şube Müdürü Lütfi ELMAS, Engelli Koordinatörleri Aydan USTA ve Levent SARIKAYA'nın katılımlarıyla ziyaret gerçekleştirildi.

12.05.2022 Perşembe günü Engelli Koordinatörlüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü olarak 19 Mayıs ortaokulu özel eğitim sınıflarında eğitim gören 2 sınıf öğrenci ve eğitimlerini sağlayan öğretmenleriyle bahçede kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinlikten sonra programıza iştrak eden üniversite öğrencisi kardeşlerimiz yüz boyama, oyun oynatma suretiyle çocukların hoşça vakit geçirmelerini sağladılar. Etkinlik öğrenci ve öğretmenlere hediye takdimiyle son buldu.

Engelliler haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla  15.05.2022 Pazar Günü Öğle Namazına müteakip Şakir bey caminde engelli kardeşlerimizle camii buluşması gerçekleştirildi. Namaz sonrası  Şube Müdürü Lütfi ELMAS'ın ın yaptığı  kısa bir sohbet sonrası tatlı ikramında bulunuldu.