16.04.2024

Minik Öğrenciler Bayramda Topladıkları Harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.

"Mevlana Camii Saadet Hanım 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Muhammediye 4-6 Yaş Kur'an Kursu minikleri Bayramda Topladıkları Harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu."

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının başlatmış olduğu "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına minik öğrenciler bayram harçlıklarıyla destek oluyor.

Bu kapsamda Turgutlu İlçe Müftülüğü'ne bağlı Mevlana Camii Saadet Hanım 4-6 Yaş Kur'an Kursu  ve Muhammediye 4-6 Yaş Kur'an Kursu  öğrencileri Filistinli kardeşleri için bayramda biriktirdikleri harçlıkları İlçe Müftüsü Ömer ÇOBAN'a teslim etti.

İlçe Müftüsü Ömer ÇOBAN, bu anlamlı davranışlarından dolayı kendilerini, anne babalarını ve kurs öğreticilerini tebrik etti.

Minik öğrenciler ile sohbet eden İlçe Müftüsü, çocuklara ikramda bulundu.