18.04.2024

Şehitlik Ziyareti 🇹🇷

Şehitler Haftası münasebetiyle Gençlik Koordinatörlüğümüz öncülüğünde Şehitlik ziyareti yapıldı!

Program Şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim ile başladı. Din Hizmetleri Uzmanı Adem DEMİR'in günün anlam ve önemine yönelik konuşmasının ardından, İlçe Murakıbı Harun BÖLÜKBAŞI'nın tüm şehitlerimiz için yapmış olduğu duaya eşlik edildi. Katılan öğrencilere yönelik ikramlarla program sona erdi.

Değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirilen programa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet İLTER ve şehit aileleri, Müftülük Şube Müdürü Mehmet Süleyman BİLGİLİ, Gençlik Koordinatörü Yasin ÖZCAN, Şehitler Camii İmam Hatibi Bilal TEZGÖREN, Şehit Komanda Onbaşı Ömer Balkan Ortaokulu, Şehit Anıl Barış Çetin MTAL öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.
Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.