MÜFTÜ ALİ EFE YUNUSEMRE’YE VEDA ETTİ
Cumhurbaşkanlığının 2026/279 sayılı atama kararı ile Aksaray İl Müftüsü olarak atanan Ali Efe Yunusemre’de ki görevine veda ediyor.
Müftü Ali Efe Aksaray İl Müftüsü olarak atanması vesilesiyle takdirleri ve güvenleri vesilesiyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye; tensipleri ve güvenleri için Sayın diyanet İşleri Başkanımız Prf. Dr. Safi Arpaguş hocamıza; görev hayatımızda duaları ve destekleriyle kıymetli dostlarımıza şükranlarını sunduğunu ifade etti.
İlçemizdeki görevi süresince her zaman desteklerini, rehberliklerini yanımızda gördüğümüz Sayın Kaymakamımız Celalettin Cantürk; Sayın İl Müfütümüz Şükrü Kabukçu ve ilçemizde hizmet veren bütün Kurumlarımızın Başkanlarına ve Müdürlerine şükranlarını ifade etti.
Yunusemre Müftülüğü olarak Hafızlık Kur’an Kurslarımız başta olmak üzere bütün Kur’an Kurslarımızda; Merkez ve mahallelerimizdeki Camilerimizde görevini ifa eden bütün meslektaşlarıma selam sevgi ve muhabbetlerini ifade etti.