25.03.2019

"ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" VEFA

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" faaliyetleri kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde Yunusemre İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini okumak üzere Liseler arası Şiir okuma yarışması 15.03.2019 tarihinde Laleli Mesir camimizde gerçekleştirildi. İlçe müftümüz Mehmet Nedim BAKIR, Yunusemre İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Kadir İŞBAY ve Edebiyat Öğretmeni Özkan SAYDAM’ın Jüri olarak bulunduğu ve farklı okullardan sekiz öğrencinin katıldığı yarışmayı; Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Alperen YÜKSEL birinci, Fatih Kalu Kız A.İ.H.L. öğrencisi Kübra KIRKULAK ikinci ve Yunusemre A.İ.H.L. öğrencisi Yusuf Enez BOZBEY üçüncü olarak tamamladı. İlçe Müftümüz Mehmet Nedim BAKIR, yarışmaya katılıp dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra öğrencilere, öğretmenlerine ve velilere teşekkür etti.