09.03.2020

Yunuemre İlçe Müftülüğü koordinesinde Laleli Mesir Camii’nin altında gençlerimiz için hazırlanan Diyanet Gençlik Merkezi'nde ilk gençlik buluşması yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi'nin gençlerimize hayırlı olması temennisinde bulunarak, konuşmasına başlayan İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR:

Kıymetli gençler! Sizler, bizlerin geleceği ve en değerli varlığımızsınız. Bu nedenle sizlere en iyi hizmeti sunma gayreti içerisindeyiz. Bildiğiniz üzere bizler siz gençlere büyük bir önem ve ehemmiyet vermekteyiz.

"Sizlerin evi mesabesindeki bu güzide mekânlar; Ülkemizin ve milletimizin geleceğinin teminatı olan, milli ve manevi anlamda büyük sıkıntı yaşayan sizleri bir arada tutacak, sizleri ilimle, bilimle, teknoloji ile ahlak ve maneviyat eksenli bir yaşayışa yönlendirecek, umutlarımızı yeniden yeşertecek irfan mektepleri ve merkezleri olacaktır.

Bu gençlik merkezimizi yapmamızdaki amacımız, gençlerimizi hurafelerden ve batıl düşüncelerden uzak tutarak sahih din bilgisine ulaştırmaktır. Bu Gençlik Merkezi, gençlerimizin bir buluşma yeri olacaktır. Deneyimli din görevlilerimizin rehberliğinde gençlerimiz zamanlarını burada değerlendireceklerdir. Burası her konuda onlar için güzel bir merkez olacaktır.” Dedi.

İl ve İlçe gençlik koordinatörlerinin konuşmalarının ardından katılan gençlerimize ikram ve ardından topluca yatsı namazının kılınması ile program son buldu.