21.05.2020

YUNUSEMRE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİLERİ UNUTMADI.

Yunusemre İlçe Müftümüz Mehmet Nedim BAKIR  10-16 Mayıs Engelliler Haftası  etkinlikleri çerçevesinde engelli personelimizle bir araya gelerek ve bir kısmını da evinde ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığımızca gönderilen “İslam Engelliler Hukuku” “Sahabe Hatıraları” ve “Seçme Hadisler” isimli kitapları ve Diyanet İşleri Başkanımızın mektubunu engelli personelimize teslim etmiştir.
İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada; engelli olmanın görev almaya engel olmadığını zira sizinle yaptığımız çalışmalarda görevinizi engelsiz bir şekilde ifa ettiğinizi memnuniyetle müşahede etmiş bulunmaktayız. Bu başarılı çalışmalarınızı her zaman engellerle karşılaşmadan devam ettirmenizi ayrıca yaklaşan bin aydan hayırlı olan kadir gecenizi ve akabinde gelecek olan Ramazan Bayramınızı tebrik eder ailece huzurlu bir bayram geçirmenizi Cenabı Haktan temenni ederim dedi.