17.07.2020

15 TEMMUZ RUHU

15 Temmuz ruhunun milletimiz nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesi amacıyla

15 temmuz günü saat 08:30 da  Bedesten nikah salonunda  il müftülüğümüzün tertip ettiği "15 Temmuz Ruhu ve Din Görevlilerinin rolü" konulu programa ilçe müftümüz müftülük personelimiz İmam-Hatiplerimiz Müezzin Kayyımlarımız katıldı.

Personelimiz ve halkımızın katılımıyla şehitlerimiz için Kur’an okuyoruz” etkinliği çerçevesinde  hatimler okundu.

15 Temmuz 2020 çarşamba günü öğle namazı öncesinde tüm camilerimizde aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen “Kur ’anı Kerim ziyafeti ve Mevlit programı yapıldı.

15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan gece saat 00:13 de tüm camilerimizden eş zamanlı olarak Salalar okundu. Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda bütün programlar icra edildi.

15 Temmuz ruhunun milletimiz nezdinde ortak bilince dönüştürülmesi amacıyla düzenlenen  programlarda emeği geçen tüm görevlilerimize, programlara iştirak eden halkımıza teşekkür ediyoruz.