05.04.2021

KARAKÖY HAFIZLIK YATILI KURAN KURSU İNŞAATIMIZ DEVAM EDİYOR

Manisamızın hafız ihtiyacının karşılanmasında önemli katkısı olan Karaköy Kur'an Kursu, mevcut haliyle yetersiz kaldığından ilçemize daha büyük kapasiteli bir Yatılı Kur'an Kursu binası ve Camii inşaatı başlatılmıştır. Temeli Nisan 2020'de atılan bina yardımsever halkımızın yoğun destek ve gayretleriyle hızla yükselmiş ve kısa sürede kaba inşaatı bitme aşamasına gelmiştir. Şimdiye kadar yardım ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesten Allah (cc) razı olsun.

Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır Muradiye Mahallesi 128 ada, 1 parseldeki Hafızlık Kur'an Kursu ve Cami inşaat alanında incelemelerde bulundu. . İnşaat YUNUSEMRE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ öncülüğünde  'YUNUSEMRE İLÇESİ HAFIZLIK YATILI KUR'AN KURSU, CAMİ YAPTIRMA VE KORUMA DERNEĞİ' tarafından hızlı bir şekilde yürütülmektedir.

Yatılı K. Kursu inşaatı hızlı bir şekilde devam ederken caminin Ramazan ayında ibadet edilebilir hale gelmesi için özverili bir çalışma yürütülmektedir.

BAĞIŞLARINIZ İÇİN ;

DERNEK İBAN NUMARASI