13.08.2021

YENİ KARAKÖY CAMİİ İBADETE AÇILDI

Yunusemre İlçe Müftülüğü koordinesinde Muradiye mahallesinde 2020 yılı Nisan ayında temeli atılan Yeni Karaköy Kur’an Kursu ve Cami inşaatı hayırseverlerin katkılarıyla yükselmeye devam ediyor. Cami inşaatı ibadet edilebilir duruma geldiğinden 13.08.2021 cuma günü cuma namazıyla beraber koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek 1150 kişinin aynı anda ibadet edebileceği camii ibadete açıldı. İlk cuma vaazını yaparak cuma namazını il Müftü Yardımcısı Yunusemre İlçe Müftü Vekili Ömer KAYHAN kıldırdı. Cuma namazına müteakiben Dernek tarafından Muharrem ayı olması dolayısıyla lokma ve aşure ikramı yapıldı.

Aynı yerde yapımı devam eden 100 yatılı 200 öğrenci kapasiteli eğitim ve pansiyon bloğu olmak üzere iki binadan oluşan Yeni Karaköy Kur’an Kursu inşaatı devam ediyor. Bu güne kadar hayırseverlerin katkılarıyla kaba inşaatı tamamlanan Kur’an Kursunun eğitim öğretime açılabilmesi ve Caminin eksikliklerinin tamamlanabilmesi için yine hayırseverlerin desteklerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Katkı sağlamak isteyen hayırseverlerimiz için

'YUNUSEMRE İLÇESİ HAFIZLIK YATILI KUR'AN KURSU, CAMİ YAPTIRMA VE KORUMA DERNEĞİ'

İBAN NUMARASI

VAKIF KATILIM MANİSA ŞUBESİ