09.09.2016

Çocuk Yuvası - Sevgi Evlerine Ziyaret Edildi.

09.09.2016 Cuma günü İl Müftüsü Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT ve Eğitim Uzmanı Metin SOLMAZ Çocuk Yuvası – Sevgi Evlerine ziyarette bulundular.

Çocuk Yuvası – Sevgi Evlerine yapılan ziyarette Şehzadeler İlçe Müftülüğü Sultan Cami İmam – Hatibi Cemil TOMBAK, Nurlupınar Cami İmam – Hatibi Cebrail ÇELİK Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler ve ilahiler söylediler. İl Müftüsü Sinan CİHAN dua yaptı. Çocuklarımıza hayır duada bulundu ve Çocuklara sahip çıkmanın önemine değindi. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklara yapılan yatırım gelecek nesillere yapılan yatırımdır. Türkiye Cumhuriyetinin geleceği çocuklarımızdır. Onlara ne kadar iyi eğitim verirsek ve onları iyi yetiştirirsek gelecekte o kadar aydınlık olacaktır dedi. Onların Kurban bayramlarını tebrik etti.

Kurban Bayramının bütün İslam âlemine ve dünya çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz etti.